Rólam

A kamera mögött

Lovas Jusztina vagyok, kétgyermekes édesanya és rajongok a munkámért ♥.

Családommal, két fiammal és a férjemmel Budapesten élek.

Viszonylag „későn” kb.  12-13 éve talált rám a fotózás.

A férjem biztatására vágtam bele a fényképezésbe, aki szerint az akkori első, még analóg fényképezőgépünkkel ígéretes, jó fotókat készítettem.

Ezután egymást követték a fotós képzések és azon vettem magam észre, hogy egyre jobban szeretem és élvezem amit csinálok, őszinte örömet adott és ad a mai napig. Akkor már körvonalazódott, hogy a fotózás mely ága az, ami engem nagyon érdekel és vonz, ez pedig a baba, gyermek, kismama és családi vonal.

Elkezdtem gyakorlatot szerezni, nemcsak a saját, hanem ismerősök, rokonok gyermekeit fotózni.

Sorra jöttek a pozitív visszajelzések, amik megerősítették bennem hogy jó úton járok. A mai napig rajongok a munkámért. Minden  fotózás feltölt, imádom a gyerekeket és úgy érzem Ők is nagyon pozitívan állnak hozzám.

Minden egyes alkalommal lenyűgöznek, a világra rácsodálkozó szemükkel, a tiszta tekintetükkel, őszinteségükkel. Ezért is választottam a mottómnak: „Minden gyerek egy csoda”

Gyakorló édesanyaként nap mint nap szembesülök vele, hogy a gyerekek rövid időn belül mennyit nőnek, változnak.  Az idő rohan, de ha kiragadunk belőle egy-egy pillanatot, örök emlékül tudjuk megőrizni őket.

Rólam

rólam

Ebben szeretnék a segítségetekre lenni, hogy számos szebbnél szebb pillanatot zárjak Nektek fénnyel teli képkockákba, amit ha évek múlva megnéztek, hűen idézze majd fel a csodás baba és kisgyermekkor megannyi édes mosolyát, grimaszát, a korszak szeretettel teli emlékeit.

A képek készítésénél nagyon szeretem elkapni a PILLANATOT, számomra nagyon fontos, hogy egy kép szavak nélkül is meséljen.

Nagyon szeretem a fekete-fehér képeket, ezért is alakítottam ki úgy a csomagjaimat, hogy a kiválogatott retusált képek egy részét elkészítem fekete-fehér verzióban is.

Jó nézelődést a galériákban, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Jusztina

IMG_6445